måndag 21 maj 2012

Sista chansen att handla i Epla-butiken!


010
I lördags fick jag ett roligt och efterlängtat besked. Jag har blivit godkänd som medlem i Hantverkarna här i Norrtälje. Det innebär att mina barnkläder och lappverk kommer att finnas till försäljning tillsammans med andra duktiga hantverkares alster i en liten butik mitt i stan!
För er som minns mitt inlägg om julmarknaden vid Lilla  Torget och hur lyrisk jag var över min fina plats då, kan jag berätta att mitt bord stod precis utanför Hantverkarnas butik! Ni kan ju förstå hur glad jag är nu! :)
Det ska bli så spännande och roligt att få vara med där, både att lära känna de andra hantverkarna och att få jobba i butiken. Längtar tills jag får hänga upp mina barnkläder och vimplar och att få lägga mina lapptäcken på hyllorna i den lilla butiken!  Den 1 juni finns mina alster där! :) :)
På grund av det här har jag bestämt mig för att lägga ner min Epla- butik på nätet. Den kommer att vara i bruk till den 27 maj så om du är intresserad av något där så får du passa  på innan dess.
Jag kommer inte att ta fler beställningar på overaller eller onepiecar, jag kommer kanske att sy fler men bara de som jag själv vill sy.

3 kommentarer: