onsdag 19 oktober 2011

Dregglispremiär

 

När jag började läsa sybloggar så var dregglisen något jag aldrig hade sett tidigare och jag tyckte att just namnet på denna scarf eller halsduk lät lite äckligt. Nu har jag sett och läst om massor av dregglisar den ena finare än den andra och jag har sett många bebisar använda dom. En både praktisk och fin accessoar till den lilla och jag har vant mej vid namnet och tycker nog att det låter lite gulligt nu.

010

Min dregglis är sydd i randig jersey från Stoff & Stil. På baksidan har jag vitt sweatshirt tyg. Knäpps med en tryckknapp i nacken. Jag tycker att knappen är lite trög och jag ska förstärka med mellanlägg vid knäppningen eller så ska jag ha kardborreknäppning på de följande dregglisarna.

1 kommentar:

  1. Hej Catarina, skulle du kunna sy typ 2-3 st i vuxenstorlek? Har en kollega som har en handikappad dotter som behöver dreglis, och min dotter har fått så mycket fina märkeskläder efter henne så jag skulle vilja tacka henne med detta i en liten julklapp...diskret färg typ den svart/vit randiga och kanske nån i vitt och en till gräll färg =) bara för att retas ha ha ha Pris??? Camilla Hamlin i Tierp om du minns mig! fniss

    SvaraRadera