söndag 2 oktober 2011

Ett stycke lila och svart “One piece”

 

overall 004

Jag har hämtat symaskinen och kan äntligen börja beta av påbörjade projekt. Den här overallen är en beställning i storlek 86/92. Jag har ändrat Stoff och Stils mönster ännu mer och minskat lite på bredden och formsytt luvan lite  i framkant. Jag höll in kantbandet i luvan lite så att den drar sig en aning mot ansiktet.

overall 010

Den lila färgen är min favorit bland Stoff och Stils sweatshirttyger och den blev hur snygg som helst tillsammans med svart. Hänget på blixtlåset är en liten restbit av tyget som jag har knutit i kläppen. Sydde också i en rejäl hängare i nacken.

overall 008

Eftersom det blir mer och mer barnkläder på beställning så måste jag börja märka upp storlekar i plaggen. Jag tog vanligt bomullsband och köpte en märkpenna för textil. På ena sidan av den lilla lappen skrev jag storleken och på den andra tvättråd. Inte perfekt men lite charmigt att det är handskrivet på ett handsytt plagg.

overall 005   overall 006

2 kommentarer:

  1. Åå va fin den blev :) Alva kommer passa så bra i den! Mvh victoria

    SvaraRadera
  2. Roliga ide'er och fina kläder. Har själv svårt att hitta kläder som jag trivs i (sitter bra och material som jag tål). Kanske får beställa garderob al'a bomull och fleece *ler*.
    Mvh. M

    SvaraRadera