måndag 26 september 2011

Jag väntar och väntar………


…………på min att min symaskin ska komma tillbaka. Den har varit på lagning i över två veckor nu. Hoppas,  hoppas den kommer den här veckan. Det här är nackdelen med att inte köpa i “hemmaaffären”, om det blir något fel och man vill utnyttja garantin, så tar det sån tid att skicka fram och tillbaka. Men köpa tyg kan man ju göra!
Idag hämtade jag ett roligt paket från Kameleont design.
029
 
Åh ,vilka underbart fina mjuka tyger. Länge har jag kikat på de fina tygerna med bokstäver och siffror och en massa söta djur och nu har jag slagit slag i saken och köpt litegrann.
Johanna Ahlards illustrationer är så himla fina och jag är stolt över att få sy något av dessa tyger.

021       024
028    025
Tidigare så köpte jag tyget med apor och lejon i grönt och rött från JNY Design och …….
027
det fina landskapstyget från Jofotex
 
 
Vad mer kan man göra när man inte kan sy ? Jo, man kan ju fixa till i syrummet! Förra veckan åkte vi till IKEA . Mitt bästa inköp var den här lilla ljuskällan ! Perfekt för 40plussare vid symaskinen!

018
 
Bordslampa JANSJÖ 99 kr IKEA
 
017
 
En liten strykbräda som ställs på bordet för 49 Kr (IKEA) Det lilla resestrykjärnet köpte jag på loppis för 40 kr, har inte provat det så mycket än men det borde vara bra till små,små sömmar som ska strykas.
 
030
 
Plastlådan Samla (9 kr) med lock (6kr)är jättebra att ha smålappar och annat sybehör i. Ett hyllplan saknas på konsollerna, som också inhandlades på IKEA,  det var tillfälligt slut på Rusta.
Hoppas att nästa inlägg på bloggen blir något färdigsytt eller förresten jag bestämmer mig för att det ska bli något färdigsytt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar