söndag 9 februari 2014

Lapptäckspläd till en liten flicka

 

Ibland är så där extra roligt att få en förfrågan om en beställning. Det här är en sån! För tredje gången de senaste åren skickar jag ett täcke till den här kunden som verkligen tycker om mina lapptäcken. Vi har vi aldrig träffats utan kontakten har skett via trevliga mail. Jag kan inte avslöja så mycket för att det är en present som ska ges bort senare.

lapptäcke

Lapptäcke 70x80 cm med fleecebaksida och örngott som kan användas till förvaring

Jag lämnade flera tygförslag så jag passade på att göra ett täcke till med ett av de andra förslagen. Så här till alla hjärtans dag så blev det flera tyger med hjärtan på i det här täcket.

PicMonkey Collage

Det hjärtliga täcket med örngott finns att köpa hos Hantverkarna i Norrtälje eller så går det bra att få det skickat efter att du mailat mig, syttosmatt snabela telia.com

3 kommentarer:

 1. Jag förstår att den här kunden gillar dina lapptäcken, för de är jättefina. Vilka härliga färger, man blir glad när man ser lapptäckspläden.

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Ville bara tacka för det fina lapptäcket du gjorde till lilla Julia. Alla bara älskade det :) föräldrarna är toppen nöjda, eller som mamman skrev när jag länkade din hemsida " Ja jag ääälskar verkligen lapptäcket!". så tack en gång till!
  du är bäst! mvh Anna S.

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för allt beröm, det värmer :) Jag är så glad att täcket är uppskattat / Catarina

  SvaraRadera