torsdag 19 september 2013

Scarf eller dregglis ?

 

……man måste ju inte dreggla för att ha en en sån här fin scarf  runt halsen, den är även mjuk och skön att i höstrusket :) Här har jag sytt några med fleece på baksidan, de står emot fukt från ovansidan och håller den lilla halsen varm. 

Funktion är viktig för mig när jag väljer vad och hur jag ska sy. Mina dregglisar har ingen skavande söm närmast halsen och knäpps med tryckknapp i bak. Genom att ha dubbla knappar på ovansidan och en på undersidan blir dregglisen reglerbar i två storlekar. Det övre tyget är lite större så att det bildas lite snygga veck när dregglisen sitter på. Jag syr både med fleece eller bomull på baksidan.

dregglis

Här är tre sockersöta rosa dregglisar och en fick till och med en fin spetskant. Alla är levererade till Hantverkarnas butik och det finns matchande mössor till de flesta dregglisarna.

 PicMonkey Collage

Det så roligt att så många köper och uppskattar mina barnkläder, ibland hinner jag inte blogga om kläderna innan de säljs i butiken. Det här med sömnaden har verkligen blivit en del av mitt liv och ideerna har inte sinat och intresset för mina alster bara ökar så därför har jag bestämt mig för att fortsätta verksamheten som företag. Sytt och Smått är nu mitt egna företags namn!! :) Det är en dröm jag har haft en lång tid som nu blir verklighet :) Det är mycket att ta reda på och göra i samband med företagstarten och jag studerar till undersköterska samtidigt så sytiden är knapp men jag försöker att fylla på vartefter i butiken. Jag tar inga beställningar men det är helt ok att komma med önskemål.

Kram på er alla fina kunder och andra som tror på mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar