tisdag 5 februari 2013

Oh my darling, oh my darling….

 

………Clementine!  Den här lilla bodyn är en liten hemvändare, den har varit i butiken men fick komma hem igen för att få nya tryckknappar.

Jag har skrivit tidigare om knappar som lossnar och dumt nog använde jag såna knappar  på två bodysar. Jag testade dom hemma och de satt bra men en kund kom tillbaka med en body och knapparna bara ramlade bort!! Alla såna knappar åkte i soporna och för säkerhets skull så bytte jag alla. Nu sitter där rejäla doningar, Prymknappar från Bibbi.

Darling body och byxa

Jag har haft lite dåligt med inspiration de senaste dagarna men när bodyn kom hem igen så blev jag sugen på att sy ett bar byxor till. Byxan fick en liten applikation på benet, ett litet Darling hjärta. Jag sydde en stickning i grensömmen, något jag har velat prova länge, men det ska jag säga att med den maskinen jag har, så blir det nog inga fler. Det tog sån tid och jag fick sprätta och göra om flera gånger.

Bodyn och byxan är i storlek 50/56. Det tatoo-mönstrade tyget heter såklart Darling <3 från Liandlo Det randiga är köpt från Jonic.

 

Kommer snart till Hantverkarnas butik

1 kommentar:

 1. Hej!

  Jag har alldeles nyss hittat till din fina blogg!
  Måste säga att jag tycker att detta setet är helt underbart!
  Älskar tyget och skulle gärna köpa det själv men det finns inte kvar. :(

  Vet du, jag har också problem med mina tryckknappar. Jag har ju precis börjat sy igen efter ett långt uppehåll men blev direkt sur på tryckknapparna. Skall nog göra som dig och kasta de jag har och "börja om " från början.
  Det är ju så irriterande för man har jobbat med ettplagg och det sista man gör är att sätta dit tryckknapparna och då kan man förstöra hela plagget. Suck!

  Ha det så bra. Jag kommer kika in här igen.

  SvaraRadera