söndag 14 juli 2013

Lapphatt och napphållare

 

lapphatt och napphållare

En unik och egendesignad lapphatt har kommit till. Den hatten är man garanterat ensam om! :)  Hatten är fodrad med vitt bomullstyg och undersidan av skärmen är marin/vit smårutig, stl 52 cm. Brättet slokar lite, matchande knapp uppe på knoppen. HUR fin som helst, som Ernst skulle ha sagt!

Lite nya napphållare har också blivit sydda. Ja, nu är det ju inte direkt så mycket att sy på en napphållare utan det är ju de fina tygerna som är det roliga. En praktisk liten pryl så att inte nappen försvinner. Gummiring i ena änden och ett rejält hängselspänne i den andra.

Nu ska jag fortsätta att plocka runt i mina lapplådor (har köpt lite större lådor på Ikea så jag kan riva runt lite utan att hälften ramlar ur). Det blir nog några vimplar ,tror jag, vet inte riktigt om jag kommer att kunna fokusera på sömnad idag! I morgon ska jag och min kära make till en mäklare för att skriva köpekontrakt på VÄRLDENS FINASTE LILLA TORP!! Jag måste nypa mig i armen ibland för att kolla att jag inte drömmer! Efter alla husrenoveringar och ombyggnationer av diverse hus som funnits i mitt liv så hittar jag sommartorpet med stort T ,där det bara är att flytta in, där allt det fina finns kvar, välbevarat , omskött i generationer med stor omsorg och kärlek ! Det blir verkligen en utmaning att fortsätta att ta hand om och bevara detta lilla torp. Men nog om det nu, vi måste skriva på först! :))

Ja just ja!! Solhatten och napphållarna finns hos Hantverkarnas butik

2 kommentarer:

  1. Men ååå vilken fin hatt!
    Jag håller också på att riva runt bland tygrester.......kanske borde jag ta en runda till Ikea och skaffa större lådor......ingen dum idé eftersom tygresterna verkar föröka sig....!?
    Lycka till med torp-köpet! Låter ju underbart!

    SvaraRadera
  2. Det är bara att komma och plocka tomater! :) Nu ska jag kolla om jag fått några torpbilder i mejlen *nyfniken*

    SvaraRadera