tisdag 3 januari 2012

Nordic Forest body och knäppa knappar


003


Jag gillar verkligen det här tyget med den lilla pojken på älgen, Nordic Forest från Kameleont Design. Den här gången fick det bli en liten body i storlek 62/68 cl.


010


Kokalals fina blogg hittade jag den här beskrivningen på ett fint sprund i halsen med tryckknappar. Det kommer jag att göra fler gånger.


Det här med tryckknappar är inte så lätt. Jag beställde flera förpackningar i olika färger från Babythings men jag fick inte delarna att fastna ordentligt. Fick slänga många :(  Jag mejlade och frågade om jag behövde något speciellt verktyg för dessa men jag har inte fått nåt svar. :(


Jag behövde knappar omgående och beställde nya hos Bibbis Textil , samtidigt så beställde jag en tång till knapparna. Oj, vilken skillnad! Vad lätt det gick att få knapparna på plats. Och vad snabb hon är Bibbi, jag fick min beställning på bara nån dag! :)


011

Det blev ett par muddbyxor också. Sweatshirttyg i mörkbrunt med flossad insida och mudd från Stoff och Stil . Stl 68 cl

1 kommentar:

  1. tack tack, kul att du kikade in på min sida =) ja jag syr så mycket de bara går, är så himla kul. finns ju så himla mycke roliga och fina tyger så man vill mer än man hinner. va roligt att du me har börjat med kläder, man blir fast direkt =) du är jätteduktig å sy.

    SvaraRadera