torsdag 31 oktober 2013

Jag har så roligt på jobbet!

 

Det är lite lyxigt att tänka att jag är min egen och att jag har möjligheten att sy en massa roliga grejer och att det faktiskt är en del av mitt jobb nu. Rik blir jag inte men jag får göra något jag tycker om och som jag mår bra av och jag vill ha ett vanligt arbete också! Att alltid sitta ensam i ett sy-rum är nog inte så roligt i längden. Jag hoppas jag hittar ett  jobb när jag blir färdig undersköterska så jag kan kombinera sömnaden med det. Studierna tar en massa tid nu så därför gör jag lite småsaker som jag kan fixa lite med då och då. Haklappar, napphållare och tetror har det blivit och de passar bra till de kommande julmarknaderna också.

009

Oj , tetrorna ser nästan ut som partyhattar men det är smarta små necessärer som man kan ha till många olika saker. Vi har klädnypor i vår också har jag en i tyg som jag har mitt smink i. De här och haklapparna är sydda i vaxduk med härliga mönster och kantband i roliga färger. Tetran har en ögla för upphängning och stängs med dragkedja. Haklappen har en ordentlig spillficka som står ut och är dubbel så den är tork-bar inuti. Napphållarna är sydda i bomullstyg med gummiring att fästa i nappen och ett färgglatt clips i andra änden. Perfekt för  att hålla reda på nappen som annars lätt kommer bort.

Eftersom jag tycker att det är lika roligt ( nästan) att ställa i ordning och fixa för fotograferingen så följer här lite fler bilder :)

008

Det blommar av haklappar! :)

012013014015017019

Haklapparna kostar 90 kr , Tetrorna 80 kr och napphållarna 60 kr/st.

Ha en fin kväll!

1 kommentar: