söndag 1 december 2013

Dagens julmarknad avklarad

 

Dagens jul-marknad i Gåsvik  norr om Norrtälje är över. Det är alltid lika roligt att träffa trevliga kunder och få feedback. Särskilt den 100 procentigt positiva feedback jag fick idag. Affärerna gick bra också, så jag är mycket nöjd med den biten. Det är också ett bra sätt att nå ut till flera och att få visa upp sitt sortiment.

003

Jag hade trevligt sällskap av min käre make, kollegan Sonja och hennes man och alla andra knallar såklart.

001

Den råa kylan kröp under skinnet och blåsten gjorde också sitt till så vi fick försöka värma oss med varmt kaffe. Vi fick hålla i våra grejer så de inte blåste i väg i stormvindarna som blåste upp då och då. Jag tycker det var synd att arrangörerna inte hade fixat liite mer för att julstämningen skulle infinna sig. Marknadsplatsen kändes  som att vi stod på på en stor grusplan på bakgården till en affär, vilket vi också gjorde. Det enda julaktiga som syntes var julgranen mitt i och en tomte som delade ut godis till barnen.. Jag saknade julbelysning och julmusik. Korvgrillningen över öppen eld är ju mysigt men det var inte mysigt att stå i röken som spred sig över hela marknaden.

002

För min del blir det inte fler såna här vintermarknader tror jag. Just nu sitter vi fortfarande och huttrar och snorar med en massa värmeljus tända efter nedkylningen. Tur att vi kommer att ha ett bord nära Hantverkarnas butik nästa söndag (8/12) på Norrtäljes julmarknad. Där är vi flera som kan hjälpas åt och turas om och alla får bord med belysning och tak. Det ser jag fram emot och hoppas att jag tinat upp till dess ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar