torsdag 1 augusti 2013

Söta set till småttingar

 

I kväll var jag till Hantverkarnas butik och hängde upp de här seten i storlek 62 cl. Byxorna och dregglisen är sydda av bomullsinterlock och bodyn i randig bomull/lycra. Ärmarna fick “armbågsskydd” i monstertyget. Tygerna kommer från Stoff och Stil och legat på min tyghylla länge men nu blev det äntligen något sytt av dem. Både det randiga och monstertyget är så otroligt mjuka.

015

Vet inte riktigt varför inte bilden blev så bra, säkert nån inställning jag inte begriper mig på, får kolla upp det sen…… Kanske är det för att sommarens ljus börjar försvinna, det blir mörkare och mörkare och man få börja tända lampor igen, suck… och jag som skulle vilja vara mycket i torpet som vi just har köpt. Igår faktiskt! :)

Vi var där en snabbis och ställde in lite kassar och kikade runt lite. Jag får en klump i halsen och tårar i ögonen när jag ser mig omkring där. Det är så otroligt fint, alla saker finns kvar och det känns så rätt, varje liten eller stor grej har sin plats och ska få stanna där. Vi behöver bara ta med tandborsten och åka dit och njuta i torpet och av den fina trädgården, som vi nu ska   lära oss att ta hand om. Potatisland, hallon och vinbär, grönsaker, blommor som riddarsporrar,stormhatt, ringblommor, liljor,lupiner, tulpaner…… ja alla blommor och växter som ska finnas vid ett torp. Två stora fina böcker har inhandlats: den ena om byggnadsvård och den andra om trädgårdsskötsel. Sömnaden kommer att få rejäl konkurrens nästa år när vi kan vara där mera. Men jag har redan funderingar på var jag kan sitta och sy så klart! :) Det stora bordet i stora rummet blir perfekt klippbord :)

Det blir verkligen något att se framemot när jag ska sitta med näsan i skolböckerna igen. Men det ska också bli roligt! / Natti Natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar